Hey, ik ben Marjolein, getrouwd en mama van 2 schatten van jongens. Mijn verhaal begint 15 jaar geleden. In een woelige periode in mijn leven vond ik de passie voor yoga, het bracht zoveel balans en rust. Mijn oudste zoon werd geboren en toen bij hem de diagnose autisme viel ging ik in zijn kleuterperiode op zoek naar een manier om zijn vol hoofdje tot rust te brengen. Via een collega/yogadocente op het werk ontdekte ik de yogakaartjes van Helen Purperhart. Fantastisch om te ontdekken wat samen yoga doen met ons deed. Je kind zien ontspannen door te bewegen, ademen, masseren en meditatieverhaaltjes,.... zalig gewoon!

Dat was meteen het moment dat ik voelde: hier moet ik iets mee doen. 

 

Mijn jongste zoon was 3 jaar toen ik mijn eerste opleiding volgde bij Helen purperhart. Een wereld van creatief werken met kinderen ging voor me open. Na het volgen van verschillende opleidingen bij Helen Purperhart geef ik sinds 2018 wobbelyoga, kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, ouder-kind yoga, privé lessen en yoga-crea workshops. Ook yoga op kinderfeestjes is mogelijk.

 

Omdat ik gerichter wil kunnen werken met kinderen met ASS volgde ik ook een postgraduaat autismespectrum. aan de Karel De Grote Hogeschool.. Deze doelgroep is dus ook steeds welkom bij mij.

 

Ik hou zoooooo van leuke kinderboeken die een boodschap meegeven: mijn yogalessen zijn steeds uitgewerkt rond boeken zoals "verhalen voor gevoelige oortjes", geluk voor kinderen, Coco kan het, het kleurenmonster, de leeuw in de muis.....

Door middel van deze verhalen kan ik op een luchtige en speelse manier rond thema's werken zoals faalangst, emoties, moed hebben, perfectionisme, pesten, overprikkeling, loslaten,... 

 

"In the end, I'm the only one who can give my children a happy mother who loves life ❤"